Legújabb munkáim

Mercedes GT R fóliázása. Az egész karosszéria Hexis Bodyfence víztiszta védőfóliával, a szélvédő Clear Plex kőfelverődés elleni víztiszta védőfóliával, b oszlop mögött Sky Fol hővédő fóliával lett bevonva.
Volvo XC60 fóliázása Hexis Bodyfence karosszériavédő fóliával. A lökhárítóra, lámpákra, tükrökre, kilincsfészkekre plotterrel előre kivágott fólia kerül.
Karosszériavédő fóliával lett ellátva ennek a Volvo XC60-nak a gépteteje, sárvédői, lökhárítója, lámpái, tükrei, kilincsfészkei, belső küszöbjei.

Matt autóknak is jár a védelem, matt karosszériavédő fólia formájában.

          

Ennek a Toyota Land Cruiser terepjárónak rövid időn belül háromszor kellett kicserélni a szélvédőjét kőfelverődés miatt. A Clear Plex védőfóliának hála, mostantól jöhetnek a kövek.

          

Suzuki Vitara fényes műszerfal betét fóliázása 3M carbonra.

          

          

           

Korábbi munkáim során lettek kővédőzve 3M Venture Shield fóliával ezek a gyönyörű Ford Mustangok.

              

          

          

          

          

          

A legújabb munkám során a géptető, lökhárító és az autó apróbb részei lettek 3M Venture Shield karosszériavédő fóliával becsomagolva.

         

         

         

Ennek a GLE Mercedesnek a szélvédőjére is ClearPlex kővédő fólia került. Mostantól jöhetnek a kövek!

          

Ennek a Mercedes S osztályú autónak a teljes fényezett felületére is 3M Venture Shield fólia került. Jöhetnek a kövek, bogarak, ágak…

          

Az autó kisebb felületei is applikálhatók a 3M Venture Shield karosszériavédő fóliával, mint például az első fényszórók – és ködlámpák akár nappali menetfénynél, tükrök, küszöbbelépő, kilincsfészkek és bepakoló nyílás.

          


3M Venture Shield karosszériavédő fóliával lett becsomagolva ez a Porsche Panamera Turbo. A szélvédőjére Clearplex kőfelverődés elleni védelem került. Végül a teljes autó Nasiol nano bevonatot kapott.

          

          

Az épület üvegfelületeire kombinált biztonsági fólia került, mely véd a betekintés, hő-és fény ellen (UV védelem) illetve új arculatot kölcsönöz a háznak.

         

         

Vélemény, hozzászólás?