Szélvédő fóliázás

A mindennapok közlekedése során számos kockázattal kell szembenéznünk – nekünk és gépkocsinknak. Különösen igaz ez autónk fokozottan veszélyeztetett részére, a szélvédőre. Most azonban itt a lehetőség, hogy megóvja járműve üvegét egy innovatív megoldással: a ClearPlex® láthatatlan szélvédőfóliával.

A ClearPlex® kavicsfólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia. A szabadalmaztatott fejlesztés csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, veszélyeket: jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódása, a kavicsok felverődése által keletkező ütődéseket, benyomódásokat – megőrizve az üveg eredeti állapotát. A ClearPlex® szélvédő fólia egyedülálló, forradalmi szemléletet képvisel a szélvédő-technológiák területén. A fólia nem válik le, nem hólyagosodik, nem repedezik, nem sárgul meg, és valóban észrevehetetlen réteget képez – mindezt a termék garanciális időtartamára szóló tanúsítvány igazolja.

 

Hő-védelem és az UV-sugárzás csökkentése

Számos előnye  mellett a ClearPlex® szélvédő fólia mérsékli a beáramló hőt, s oltalmat biztosít a káros UV-sugarakkal szemben – így megnöveli autója kárpitjának élettartamát.

 

Termikus technológia – tökéletes illeszkedés minden formára

A fóliát melegítéssel helyezem fel az üvegre, hogy az a felületre maradéktalanul rásimuló réteget képezzen, s 100%-os átláthatóságot biztosítson. Szélvédőtípustól függően, a ClearPlex® szélvédő fólia applikálása – hivatalos telepítő által végezve kb 2-3 órát vesz igénybe.

 

Védelem törés  és repedés ellen

A ClearPlex® szélvédőfólia védelmet nyújt az utak valamennyi jól ismert veszélyével szemben. A különböző eredetű becsapódások, melyek a fóliázatlan üveget bezúzzák, tehetetlenek a ClearPlex® szélvédő fólia megoldásával szemben: csupán tűszúrásnyi nyomot hagynak a fólián, miközben maga a szélvédő sértetlen marad. A ClearPlex® szélvédőfólia ütésálló, sőt ellenáll a mindennapok szokásos használata – például az ablaktörlő – által okozott igénybevételnek.

Ha az autó a munkavégzéshez szükséges, vagy mindennapi használatban van, akkor egy kőfelverődés esetén nem csak a szélvédő cseréjével kell számolni hanem a következő költségekkel is: a csereszélvédő költsége

  • a sürgős közúti segély költsége
  • kötbér vagy késedelmes szállítás költsége
  • a késedelem miatt elvesztett ügyfél miatt keletkezett költségek

Csökkentse, vagy előzze meg ezeket a felesleges plusz költségeket flottája üzemeltetése esetén!

 

Szélvédő védelem egzotikus és klasszikus gépjárművekre

ClearPlex® kavicsvédő fólia segít abban, hogy Ön teljes védelemmel lássa el old timer gépkocsiját.

Amennyiben Ön már védelemmel látta el nagy értékű, ritka, vagy csak szeretett  gépkocsijának karosszériáját és szeretné megóvni a nehezen vagy drágán beszerezhető szélvédőjét a károktól, mechanikus sérülésektől, válassza a ClearPlex® kavicsvédő fóliát.

A ritka szélvédők beszerzése hosszabb időt is igénybe vehet.

Legyen ClearPlex® kavicsvédő fólia a befejezése gépjárműve védelmi rendszerének!

 

Szélvédő védelem off-road gépjárműveket használóknak

ClearPlex ® kavicsvédő fólia vizsgálata során bebizonyosodott, hogy hatékonyan védi a terepjárók szélvédőit, bármilyen zord legyen a gépjármű felhasználási területe. Védje terepjárója szélvédőjét a veszélyektől melyek a hegyi utakon és közutakon leselkednek.

Ezek a gépjárművek különösen ki vannak téve a homoknak, kavicsoknak és bármikor off-road körülmények között kell közlekedniük.

 

Kavicsfólia flották részére

A szélvédő berepedése, törése miatt az alábbi gondokat kell orvosolni:

  • kényszerű leállások kiküszöbölése szélvédő javítás, csere miatt
  • Időkiesést és szállítási időnövekedést jelent a leállás a személyszállítás és a közúti áru fuvarozás szegmensében egyaránt.

Egyre több a Zöld Flotta – ez lassan már elvárás

A ClearPlex® kavicsvédő fólia segít csökkenteni a környezeti terhelést! Minden évben több mint 10 millió szélvédőt cserélnek világszerte. Az összes cserélt szélvédő a hulladék lerakóhelyeken végzi, Ez percenként 19 szélvédőt jelent, ami a hulladéktárolókba kerül. A biztonsági üveg(szélvédő) biológiailag nem bomlik le és NEM újrahasznosítható! A hulladék lerakóhelyek területének 10%-át kicserélt szélvédők teszik ki.

A ClearPlex® segít csökkenteni a hulladék lerakóhelyek területigényét, továbbá csökkenti a szélvédőgyárak által felhasznált energiát, a szállításkor okozott környezetszennyezést.

A ClearPlex® kavicsvédő fólia használatával szélvédőjén Ön csökkenteni tudja a „szén-dioxid lábnyomát” és amellett, hogy megóvja értékeit, környezet kímélővé válik.