Épület-, autóüveg-fóliázás

Az épületfóliázás az épületek üvegfelületeinek negatív tulajdonságait javítja, vagy meg is szünteti. Az üvegezés negatívumai a túlmelegedés, a túlzott fény, hő- és UV beáramlás, szilánkos törés.

Fény-és hővédő fóliáink:

  • kül-, vagy beltérre is telepíthetőek;
  • több színben elérhetőek, megváltoztatják az épület arculatát;
  • más és más fényáteresztésűek (3%-tól akár 90%-ig, a biztonsági fólia víztiszta);gyártási technológiától függően hőelnyelő –ill. visszaverő képességűek;
  • drasztikusan csökkentik az épületek energiaköltségeit

Minden munkát felméréssel kezdek, ahol szem előtt tartom az épület tájolását, az anyagszerkezetet és a megrendelő célját. Munkámat ebben az esetben is segíti műszerparkom – az üvegvastagság mérőtől a fényspektrum analizáló műszerig.

Egyre dinamikusabban fejlődik az üveggyártás, ezzel párhuzamosan egyre nagyobb a kereslet a kültéri fóliák iránt. Ezek akár 30%-kal nagyobb hatékonyságúak, mint beltéri megfelelőik, hiszen az elnyelt hőmennyiség nagy részét kifelé sugározzák.

Minden épületfóliánk bevizsgált, engedélyezett.

Az épületfóliázást Tanúsítvány kiállítása zárja, mely tartalmaz minden fontos információt, és egyben garancialevél is.

A beltéri fóliákra típustól függően 5-10 év, míg a kültéri fóliákra 1-5 év garanciát vállalunk.

 

Autóüvegfólia

A profi autófóliázás több problémára is megoldást kínál. Az ablakon keresztül csak úgy ömlik be a meleg? Nem látják gyermekei a kijelzőket? Elege van, hogy belátnak a hátsó ülésekre és a raktérbe? Védené szeretteit az UV sugárzástól? Szeretné, ha baleset esetén az üvegszilánkok nem repkednének szerteszét?

A SkyFol amerikai hő- és fényvédő autófóliák segítenek valamennyi fenti problémán. Válassza Ön is a SkyFol autófóliázást és tegye az utazást kényelmesebbé szerettei és az Ön számára.

 

1. Hővédelem autófóliázással

Parkolás közben akár extrém   mértékben is felmelegedhetnek a belső tárgyak, mint az ülések és a műszerfal. A levegő meleg lesz, mivel a teljes karosszéria átmelegszik, de egy szellőztetés után már nem fog mindenből ömleni a hő. Ugyanez vonatkozik a gyerekülésekre is, nem kell többet gyermekét 60 fokos ülésbe tennie. Menet közben az ablakon át besugárzott hőt szinte teljesen egészében meg tudjuk szüntetni, így nem lesz kellemetlen akkor sem, ha sötét ruhában kell mennie egy tárgyalásra. Dühítő tud lenni, amikor dübörög a klíma, Önről mégis folyik a víz. SkyFol autófóliázás után, nyugodtan visszaveheti a klímát több fokozattal.

 

2. Szilánkvédelem autófóliázással

Baleset esetén nem kell attól tartania, hogy a szétrepülő üvegszilánkok sérülést okoznak szeretteinek. Az üvegszilánkok egyben tartásával a SkyFol autófóliák védik Önt és utasait. Amennyiben extra erős védelmet szeretne, úgy válassza a SkyFol SHP sorozatot, mely a világ egyetlen fémet is tartalmazó kombinált hővédő-biztonsági autófólia terméke. Vastagságának és biztonsági ragasztójának köszönhetően erősebben tartja össze az üveget, mint a hagyományos autófóliák.

 

3. Belátásvédelem autófóliázással

Gyermekei minden fényviszony között tökéletesen fogják látni a kijelzőket és nem fognak hunyorogni a vakító nap miatt. Mindeközben Ön tökéletesen kilát az üvegeken keresztül. A rablók nem látnak be a hátsó üléseire és a rakterébe, így nem tudják felmérni a rongálással járó hasznot és nagy valószínűséggel tovább állnak.

 

4. UV védelem autófóliázással

A SkyFol hő- és fényvédő autófóliák 99%-ban szűrik az UV sugárzást, ezzel védve bőrét a káros hatásoktól. Az UV sugárzás a bőr mélyebb rétegeibe képes hatolni és szélsőséges esetben elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. Gondoljon csak bele, mennyi időt tölt az autójában, miközben folyamatosan éri az UV sugárzás.