Dekoráció

A dekoráció lényege, hogy egyedivé, feltűnővé varázsoljon, legyen az tábla, molinó, üveg vagy egy teljes autó felülete, történhet esztétikai, vagy reklám célból.

Fontos, hogy leendő ügyfelei észrevegyék vállalkozását, kitűnjön a konkurencia közül. A reklám-dekor feltűnővé, vagy adott esetben épp ellenkezőleg, szolidan egységessé teszi a cég flottáját.
A járműdekoráció egy cég esetében a lehető legjobb reklám is egyben, hiszen az autó mozgásban van; igényes grafikával a felületén, hozzájárul a cég speciális hirdetéséhez, arculatához.

Különböző különleges bőrhatású, famintás vagy akár szálcsiszolt-fém hatású fóliák hivatottak például a belső tereket, bútorokat átváltoztatni, exkluzívabbá tenni az enteriőrt.

Legyen az feliratozás: betű, grafika vágása fóliából, vagy fénykép minőségű nyomtatás öntapadós anyagra, képesek vagyunk kivitelezni. A legkülönbözőbb anyagokkal, nagy színválasztékkal állok rendelkezésre. Csak nagyobb, felsőkategóriás gyártók alapanyagaival dolgozom,  gyengébb minőségűvel nem.